Βιολογικό Ρόδι: Το Αρχαίο Φρούτο

rodi1

Από το Healthyme

Οι αστραφτεροί σπόροι του Ροδιού θεωρούνταν, από τους αρχαίους χρόνους, πολύτιμοι για τη δύναμή τους και χρησιμοποιούνταν σε φυσικές θεραπείες για τη διατήρηση της υγείας, της ευεξίας και για την επανάκτηση της νεανικής ομορφιάς. Λέγεται ότι η ωραία Ελένη της Τροίας, χρησιμοποιούσε Ρόδι για να θρέφει το δέρμα της και να ενισχύει τη φυσική ομορφιά της…

Οι ευεργετικές και αξιοσημείωτες ιδιότητές του είναι πολύτιμες για την καλή υγεία και περιποίηση του δέρματος, και ειδικά για την ανάπλαση των στιβάδων του δέρματος, τη θρέψη και ενυδάτωση των κυττάρων του, καθώς και για την θεραπεία των δερματικών μικροερεθισμών. Το ελαγικό οξύ του Ροδιού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ενδυναμώνει την κυτταρική μεμβράνη, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει τη δημιουργία κηλίδων στο δέρμα, την οποία προκαλεί η ακτινοβολία UV.

Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης του δέρματος. Αναζωογονεί, θρέφει και ενυδατώνει το ξηρό, αφυδατωμένο και ώριμο δέρμα, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, και παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και τη νεανική εμφάνιση και λειτουργία του. Επιπλέον, ενισχύει και προστατεύει τα μαλλιά από οξειδωτικές φθορές.

Η σειρά προϊόντων dr.organic με Βιολογικό Ρόδι έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το δέρμα υγιές, απαλό και λαμπερό, ενισχύοντας την κυτταρική άμυνα και προάγοντας την αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, την αναδόμηση και ενδυνάμωση των μαλλιών και την προστασία της στοματικής υγιεινής. Το Ρόδι προσφέρει στο δέρμα και τα μαλλιά την απαραίτητη θρέψη και υγρασία που απαιτείται για να διατηρηθούν υγιή και νεανικά, και αποκαθιστά φυσικά την ομορφιά του δέρματος, βοηθώντας τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και υποστηρίζοντας την υποκείμενη δομή για πιο σφριγηλή, πιο απαλή και πιο λαμπερή όψη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s