Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες: Υπερτερούν στα… σημεία

5 λόγοι να επιλέξετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Πως μπορεί να σας χαρίσει  λαμπερό χαμόγελο χωρίς κόπο.

Διαβάστε τι παραπάνω σας προσφέρουν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και μάθετε γιατί πολλοί τις προτιμούν και δεν τις αποχωρίζονται ποτέ.

96BFDE227F0FBAAC4C810BEDD3283524

1. Καθαρίζουν τα δόντια σας σε βάθος

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες υπερτερούν από τις απλές ως προς την αποτελεσματικότητα τους στον καθαρισμό των δοντιών. Το περιστρεφόμενο βουρτσάκι έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει καλύτερα τα δόντια και να απομακρύνει καλύτερα και γρηγορότερα την πλάκα ακόμη και αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση της. Ακόμη είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας δίνουν τη δυνατότητα να βουρτσίσετε με αποτελεσματικό τρόπο δύσκολες περιοχές όπως π.χ. πίσω από τα δόντια, στη γραμμή των ούλων, ή το πίσω μέρος των γομφίων. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην πρόληψη της ουλίτιδας και της τερηδόνας.

2. Σας προσφέρουν ένα πιο ξεκούραστο βούρτσισμα

Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια στο βούρτσισμα των δοντιών αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Στην προσπάθεια σας να καθαρίσετε τα δόντια σας, όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη συμβατική οδοντόβουρτσα, υπάρχει ο κίνδυνος να ασκήσετε μεγαλύτερη πίεση στα δόντια,  προκαλώντας ζημιά στα ούλα.  Με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν υπάρχει ο κίνδυνος να βουρτσίσετε με λάθος τρόπο τα δόντια σας, δηλαδή πλημμελώς ή πιο δυνατά από όσο χρειάζεται .  Με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν χρειάζεται καν να ασκήσετε κάποια ιδιαίτερη πίεση εσείς αφού ο καθαρισμός των δοντιών γίνεται με την περιστροφή της βούρτσας και η διαδικασία είναι συνήθως πιο απλή, πιο γρήγορη και πιο ξεκούραστη.

3. Είναι πιο εύκολη στη χρήση για όλους

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οδοντιατρικό Σύλλογο η χρήση της ηλεκτρικής από άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (όπως αρθριτικά, μειωμένη κινητικότητα στα χέρια, κινητικά προβλήματα κ.α.) που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύκολα τις συμβατικές οδοντόβουρτσές, είναι πιο εύκολο να χειριστούν μια ηλεκτρική. Γιατί; Έχουν μεγαλύτερη λαβή και είναι πιο εύκολο να τις πιάσουν. Επιπλέον οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αναλαμβάνουν τη δουλειά που απαιτεί προσπάθεια και δεξιότητα χειρισμών ειδικά στα δύσκολα σημεία του στόματος (π.χ. πίσω από τα δόντια) με αποτέλεσμα να απαιτούν μικρότερη επιδεξιότητα στους χειρισμούς.

4. Μας  χρονομετρούν

Γνωρίζετε ότι πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον 2 λεπτά κάθε φορά και να επιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα στην κάθε πλευρά (πάνω δεξιά και αριστερά και κάτω δεξιά και αριστερά) του στόματός σας; Μπορεί να σας φαίνεται απλό, αλλά ίσως αν χρονομετρήσετε τον εαυτό σας για να διαπιστώσετε πόσο χρόνο αφιερώνετε στο πλύσιμο των δοντιών σας, είναι πιθανό να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αμερική ο μέσος χρόνος βουρτσίσματος δεν ξεπερνά τα 65 δευτερόλεπτα. Πολλές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ωστόσο διαθέτουν χρονόμετρο και κάνουν έναν χαρακτηριστικό ήχο όταν συμπληρωθεί ο χρόνος που πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας.

5. Είναι οικολογικές

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες από τις συμβατικές οδοντόβουρτσες δεν αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά με αποτέλεσμα κάθε φορά που αλλάζετε οδοντόβουρτσα να επιβαρύνετε το περιβάλλον με πλαστικό που δεν ανακυκλώνεται. Σύμφωνα με τους ειδικούς χρειάζεστε να αλλάξετε περίπου 14 με 42 ανταλλακτικά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας για να «φθάσετε» την ποσότητα πλαστικού που ισοδυναμεί με  μια συμβατική οδοντόβουρτσα.

ΠΗΓΗ: http://www.lifezone.gr

Το www.naturepharm.gr προτείνει:

 
Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες της Oral-B με έκπτωση έως 38%. Προλάβετε!
collage
Professional Care 600 Floss Action €31,99
Professional Care 600 White and Clean €31,99
Professional 800 Sensitive Clean €41,50
Stages Power Disney €21,55
Trizone 600 €31,99

 
Κάντε κλικ εδώ: http://goo.gl/sVHTyl

 
Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε 210 8323338 & 210 8323732.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s