Αδυνάτισμα : 5 μυστικά της ζυγαριάς

Απογοητεύεστε με το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά σας; Ίσως επειδή δεν γνωρίζετε κάποια μυστικά, που θα αλλάξουν όσα γνωρίζατε.

scale-1-660Πολλοί από μας έχουμε βρεθεί στη θέση να κοιτάμε έντρομοι τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά, κάτι που μπορεί να καταστρέψει τη μέρα μας. Μπορεί να απογοητευτούμε, γιατί δεν γνωρίζουμε 5 μυστικά, που δεν μας λέει η ζυγαριά.

‘Οπως είναι φυσικό, η ζυγαριά είναι ελκυστικός τρόπος να μετρήσουμε το βάρος μας, καθώς μας δίνει άμεσα πληροφορίες για την πρόοδό μας. Ωστόσο είναι πολύ εύκολο να πάθουμε εξάρτηση από τον αριθμό. ‘Ετσι, την επόμενη φορά που το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά σάς απογοητεύσει πάρτε βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε ότι δεν σας λέει όλη την αλήθεια.

Ακολουθούν 5 πολύτιμες πληροφορίες που δεν σας λέει η ζυγαριά.

Πώς ταιριάζουν πάνω σας τα ρούχα

Η ζυγαριά μπορεί να σας πει πόσο ζυγίζει το σώμα σας αλλά δεν σας λέει αν χάσατε εκατοστά ή αν ‘’πέσατε’’ σε νούμερα όσον αφορά τα ρούχα σας. Οι μυς είναι πιο συμπαγείς από το λίπος, που σημαίνει ότι τα ρούχα σας πιθανόν θα εφαρμόζουν καλύτερα αν κερδίσετε μυς και χάσετε λίπος.

Πόση μυϊκή μάζα έχετε

Η ποσότητα λίπους στο σώμα σας κάνει τη διαφορά σε αυτό που δηλώνει η ζυγαριά. Οι μυς ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος, επομένως, ακόμα και αν το νούμερο στη ζυγαριά είναι ένα κιλό μπορεί να έχετε χάσει λίπος και να έχετε κερδίσει μυϊκή μάζα. Αυτό θα σας βοηθήσει περισσότερο μακροπρόθεσμα, επειδή το σώμα σας καίει περισσότερες θερμίδες για να παρέχει ενέργεια στους μυς παρά στο λίπος.

Ποσότητα φρούτων και λαχανικών που τρώτε καθημερινά

Η ζυγαριά δεν σας λέει αυτό που συμβαίνει μέσα στον οργανισμό σας, ιδιαίτερα όσον αφορά αν το εφοδιάζετε με θρεπτικές τροφές. Ακόμα και αν δίνετε μεγάλη προσοχή στο νούμερο που σας δείχνει η ζυγαριά, αυτό που κάνετε μέσα στον οργανισμό σας καθημερινά είναι πιο σημαντικό για τη γενική σας υγεία και ευεξία.

Πόσα γνωρίζετε για τον υγιεινό τρόπο ζωής

Αν θέλετε να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας στον υγιεινό τρόπο ζωής και τις στρατηγικές που έχουν καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς. Η ζυγαριά δεν θα σας δώσει πιθανόν την πλήρη εικόνα αυτών που μάθατε για τον υγιεινό τρόπο ζωής και την υιοθέτηση συνηθειών που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Πόσο βάρος μπορείτε να σηκώσετε ή πόσο γρήγορα τρέχετε

Η ζυγαριά δεν θα σας πει την κατάσταση της φόρμας σας. Ο αριθμός που βλέπετε είναι απλά ένα νούμερο και δεν έχει να κάνει με το επίπεδο της φόρμας σας, είτε αφορά το πόσο βάρος μπορείτε να σηκώσετε είτε αφορά το αν μπορείτε να τρέξετε 500 μέτρα.

Πηγή: iatronet.gr

 

Το www.naturepharm.gr προτείνει:      

Power Health Size One Premium Formula + ΔΩΡA Green Coffee + Echinacea Hand Cream.
Χάστε 3,6 κιλά και 7,1 πόντους σε 1 μόνο μήνα!

Elancyl Cellu Slim 2x200ml.
Ένα επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει Kεκρόπια + Kαφεΐνη: 2 ενεργά συστατικά που μπορούν να διώξουν ακόμη και τα πιο ανθεκτικά λίπη.

2 Prevent Premium(2 X 430gr) σε προνομιακή τιμή!
Πακέτο προσφοράς, για ένα πλήρες πρόγραμμα μείωσης λίπους και βάρους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s